نقد و بررسی کارت گرافیک ام اس آی Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
کارت گرافیک ام اس آی Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G مجهز به سیلیکن Navi 23 XT است که با 11 میلیارد ترانزیستور در قالب 237 میلی متر مربع قرار گرفته است. تراشه گرافیکی Navi 23 دارای 32 واحد محاسباتی با مجموع 2048 هسته جریانی است که می تواند با فرکانس 2589 مگاهرتز کار کند. این کارت همچنین دارای حافظه نهان 32 مگابایتی است (اینفینیتی کش) و از ظرفیت حافظه تصویری 8 گیگابایتی GDDR6 در یک رابط حافظه 128 بیتی با سرعت 16 گیگابیت بر ثانیه بهره می برد. همچنین پهنای باند 256 گیگابایت بر ثانیه برای این کارت در نظر گرفته شده است. برای تجربه فوق العاده بازی های 1080p آماده شوید. کارت های گرافیک MSI Radeon ™ RX 6600 XT ، با معماری پیشرفته AMD RDNA ™ 20 AMD Radeon ™ RX 6600 XT که برای ارائه یک تجربه بازی باورنکردنی با رزولوشن 1080p طراحی شده است ، نسل بعدی بازی ها را با تصاویری واضح و تجربه های عالی تقویت می کند.
معرفی شرکت MSI
ام اس ای یک شرکت تایوانی تولیدکننده رایانه و تجهیزات جانبی آن است که این شرکت در سال 1986 در تایوان تأسیس شد و اکنون یکی از بزرگترین فروشندگان مادربورد در دنیاست که در سال 2009 ، پس از دو شرکت ایسوس و گیگابایت فناوری ، در جایگاه سوم در زمینه تولید و فروش این محصول جای گرفت. سایر محصولات ام اس آی شامل کارت گرافیکی ، لپتاپ ، رایانه کارساز (سرور) ، دستگاه های ارتباطی و پخش موسیقی امپدیتری و همچنین ابزار ذخیره شده داده ، اقدام می کنند.
کارت گرافیک ام اس آی، از جمله شناخته شده ترین کارت های گرافیک گیمینگ در بازار قطعات کامپیوتر می باشد. کمپانی بزرگ MSI با در نظر گرفتن عوامل گوناگونی چون کاهش مصرف انرژی، کارآیی و سرعت عملکرد بالا، اقدام به تولید کارت گرافیک (VGA) می نماید. از میان محبوب ترین تولیدات ام اس آی در زمینه کارت گرافیک می توان به Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G اشاره نمود.
Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
کارت گرافیک های متنوع و زیادی در بازار وجود دارد، ولی قطعا شما به دنبال یک کارت گرافیک با بهترین قیمت و بالاترین قدرت مناسب با نیاز و بودجه خود هستید. در واقع کارت گرافیک یکی از مهم ترین بخش ها برای پردازش کارهای گرافیکی نظیر بازی های کامپیوتری، انجام محاسبات پیچیده ریاضی و حتی طراحی انیمیشن های دوبعدی و سه بعدی است. مهم ترین ویژگی برای خرید یک کارت گرافیک، نوع پردازنده آن است. هر پردازنده گرافیکی یک مدل مخصوص به خود دارد که با یکسری عدد و حروف نشان داده می شود و در واقع این اعداد بیانگر سری یا رده پردازنده هستند. هر مدل پارامترهای فرعی نیز دارد که شامل: تعداد هسته ها، فرکانس پردازشی و معماری است. فرق پردازنده با کارت گرافیک در این است که، پردازنده یا CPU از چند هسته جهت پردازش ساخته شده است در حالی که کارت گرافیک یا GPU دارای هزاران هسته پردازشی است. خریداران کارت گرافیک روز به روز بیشتر و سخت افزار عرضه شده نیز روز به روز قوی تر می شوند. پردازنده گرافیکی از نقاط اصلی سخت افزار برای افرادی است که نیاز به یک دستگاه قدرتمند در زمینه گرافیک باشد.