کارت گرافیک ایکس اف ایکس مدل XFX RX 580-8GB
کارت گرافیک ایکس اف ایکس مدل XFX RX 580-8GB کارت گرافیک RX 580-8GB از رزولوشن 2160 × 4096 پیکسل پشتیبانی میکند که این مقدار از وضوح بسیار عالی برخوردار است. حافظه هشت گیگابایت این کارت گرافیک از باس رابط 256 بیتی بهره میبرد. از ویژگیهای دیگر کارت گرافیک RX 580-8GB میتوان به پشتیبانی از OpenGL 4.5 و DirectX 12 اشاره نمود. در این مدل از کارت گرافیک ایکس اف ایکس یک درگاه HDMI و یک درگاه DVI-D وجود دارد که در کنار این سه درگاه DisplayPort هم دیده میشود. کارت گرافیک RX 580-8GB از تراشه Radeon RX 580 استفاده کرده است که از تراشههای AMD بهشمار میرود. فرکانس این تراشه برابر 1388 مگاهرتز است. رابط اتصال آن از نوع PCI Express 3.0 است.
از قابلیت های کارت گرافیک XFX RX 580-8GB
برای استخراج ارزهای رمزپایه ، به سادگی سیستم را خاموش کرده و سوئیچ BIOS را روی کارت بچرخانید استخراج برای شما قبلاً تنظیم شده است تا میزان هشدارهای استخراج بدون دردسر را افزایش دهد. سرعت کلی کنترل شده توسط نرم افزار می تواند با عملکرد کلی کامپیوتر مانع شودبا این وجود True Clock XFX بهینه سازی عملکرد سرعت ساعت با سخت افزار کنترل شده است ، بنابراین کارت شما همیشه در سطح عملکرد بهینه شده در حال اجرا استیک ویژگی هوشمند در مصرف انرژی برای کارت گرافیک Radeon است که بر اساس حرکات شما در بازی ، فریم را تنظیم می کند. در اوج گیم پلی ، Radeon Chill تلاش می کند تا توانایی کامل فریم گرافیک Radeon را ارائه دهد. با کاهش حرکت ، Radeon Chill فریم بازی شما را کاهش می دهد. Radeon Chill که برای صرفه جویی در مصرف انرژی ، کاهش دما و افزایش عمر GPU طراحی شده است ، هنگام نبرد گرافیک با کارایی بالا را فراهم می کند و هنگام کاوش نیز در مصرف انرژی صرفه جویی می کند.
کلام اخر
کارت گرافیک ایکس اف ایکس مدل XFX RX 580-8GB ،کارت گرافیک های متنوع و زیادی در بازار وجود دارد، ولی قطعا شما به دنبال یک کارت گرافیک با بهترین قیمت و بالاترین قدرت مناسب با نیاز و بودجه خود هستید. در واقع کارت گرافیک یکی از مهم ترین بخش ها برای پردازش کارهای گرافیکی نظیر بازی های کامپیوتری، انجام محاسبات پیچیده ریاضی و حتی طراحی انیمیشن های دوبعدی و سه بعدی است. مهم ترین ویژگی برای خرید کارت گرافیک، نوع پردازنده آن است. هر پردازنده گرافیکی یک مدل مخصوص به خود دارد که با یکسری عدد و حروف نشان داده می شود و در واقع این اعداد بیانگر سری یا رده پردازنده هستند. هر مدل پارامترهای فرعی نیز دارد که شامل: تعداد هسته ها، فرکانس پردازشی و معماری است. فرق پردازنده با کارت گرافیک در این است که، پردازنده یا CPU از چند هسته جهت پردازش ساخته شده است در حالی که کارت گرافیک یا GPU دارای هزاران هسته پردازشی است. خریداران کارت گرافیک روز به روز بیشتر و سخت افزار عرضه شده نیز روز به روز قوی تر می شوند. پردازنده گرافیکی از نقاط اصلی سخت افزار برای افرادی است که نیاز به یک دستگاه قدرتمند در زمینه گرافیک باشد.طراحان، مهندسین، گرافیست ها، ادیتور ها و از همه گروه ها مهمتر گیمرها نیازمند یک پردازنده گرافیکی مجزا و قوی هستند که از پس نیازهایشان به راحتی بر بیاید.